Gémes Természetjáró Egyesület

közhasznú szervezet 

 

Kezdőlap

Magunkról

Híreink

2010. évi hírek

2009. évi hírek

2008. évi hírek

2007. évi hírek

2006. évi hírek

2005. évi hírek

 

 

 

Egyesületi hírek 2011.

 

A 2011. évi Budapesti Tájékozódási Túrabajnokság középfokú mezőnyében Dravecz Ferenc, Draveczné Nagy Mária és Szőllősi Zsolt összeállítású csapatunk ezüstérmet szerzett. Az alapszintű középfokú bajnokságban Bruckner Viktor és Fodor Zoltán a 9. helyen végeztek.  Gratulálunk a teljesítményekhez.

Ezúton értesítek minden kedves egyesületi tagot, hogy december 17-én Fejes Andrea és Gelencsér Péter egymással házasságot kötöttek.

A Mindenszentek előtti négynapos ünnepen Istenmezejéről kirándultunk a Szalajka-völgy - Istállós-kő - Bélapátfalva útvonalon valamint a Rónabánya - szilváskői bazalthasadékokhoz.   

A Dobogókőn megrendezett Természetjárók Napja ünnepségen elnökünk, Lehoczki Zoltán a Magyar Természetbarát Szövetség elnökségétől több évtizedes szervező munkájáért a „Dr. Téry Ödön Emlékérem” kitüntetést vehette át.

A személyi jövedelemadó 1%-ából egyesületünk idén 115.645,- Ft-ot kapott. Köszönet mindenkinek, aki élt a felajánlás lehetőségével. A Nemzeti Civil Alaptól 109.000,- Ft-ot, a Fővárosi Önkormányzattól 180.000,- Ft támogatást kaptunk.

Eredményes volt a káptalanfüredi hétvége. Bejártuk a jövő évi TEGYOT-TEDOT rendezvény éjszakai versenyének és városismereti versenyének útvonalát valamint a teljesítménytúra egy szakaszát. Mivel Sanyiék a nappali verseny útvonalát már korábban bejárták, így már valamennyi versenypálya nagyjából tisztázódott a fejünkben. Már csak a részletek finomítása van hátra...

Istenmezejei karbantartó táborunkban elvégeztük a mosdó tetőfedésének hullámlemezről Tegolára való teljes cseréjét, elbontottuk a mosdó beázott mennyezetét (újjáépítése később fog megtörténni), a konyhaablakkal és a raktárablakkal folytattuk ablakfestési programunkat valamint lekaszáltuk a füvet az egész udvaron.

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség közgyűlésén elnökünk, Lehoczki Zoltán „A természetjárás fejlesztéséért végzett munka” kitüntetés ezüst fokozatát vehette át.

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége elnöksége elfogadta pályázatunkat a 2012. évi TEGYOT-TEDOT megrendezésére, így az országos találkozót mi rendezhetjük jövő nyáron, Káptalanfüreden.